top of page
  • rainboweurope20

Alles klaar voor de slotconferentie van het RAIN.BOW project

La Bruxelles va avea loc Conferința finală a proiectului RAIN.BOW (Raise Against Intolerance, New Bridges On the Web). O zi perfectă pentru a descoperi #RainbowErasmusPlus și pentru a participa la prezentări, ateliere de lucru și oportunități de creare de rețele, împărtășind perspective internaționale privind polarizarea, discursul instigator la ură și valorile europene.


În data de 28 septembrie, între orele 9 și 17, ne vom întâlni la sediul Comitetului Economic și Social European (Rue Van Maerlant 2 1000 Bruxelles - hartă) pentru o zi de inspirație pentru un viitor internațional, unde toți cei interesați de internaționalizare sunt bineveniți!


Conferința finală va fi, de asemenea, punctul de plecare al Campaniei Valorilor Europene, cu prezentarea lucrărilor realizate de către tinerii participanți la Tabăra de vară de la Kranevo.


Veniți alături de noi pe data de 28 și aflați cum puteți integra aceste subiecte în școală sau în sala de clasă și cum puteți coopera și participa la proiecte internaționale precum Eramus+ sau eTwinning.


Vă puteți înregistra pentru Conferința Finală aici.





4 views0 comments
bottom of page